Fjord (2017)

Documentaire over de Noorse fjorden. In de diepe, koude wateren schuilt een verrassend rijke onderwaterwereld: van uitgestrekte koraalriffen vol lichtgevende zeediertjes tot op haring jagende orka’s en bultrugwalvissen.

details

1IMDb 7.910 52 minuten

recensies Fjord

De Filmkrant
Fjord poster van Fjord cast & crew

kijkwijzer Fjord

1

IMDb Fjord

IMDb 7.910

cast & crew Fjord

regisseur

Jan Haft

stem

Nick Corkill

distributeur

M&N Film Distribution

details Fjord

in première op

04-06-2020

genre

natuurfilm

jaar

2017

speelduur

52 minuten

Fjord draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fjord.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fjord. Hier zie je waar en wanneer Fjord in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fjord uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fjord wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fjord draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fjord wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fjord draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fjord staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Fjord wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fjord!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fjord, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fjord kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fjord verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fjord. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fjord wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fjord en de regisseur van de film Fjord worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.