Fish Tank (2009)

Trailer van Fish Tankhttps://img.youtube.com/vi/Wv306qelixg/0.jpg2021-09-06T03:30:16+02:00Trailer van Fish Tank

Mia is een opstandige puber die zich nergens thuisvoelt, zeker niet in de verwaarloosde flat waar ze met haar drinkende en feestende moeder en haar kleine zusje woont.

details Fish Tank

IMDb 7.31060764 123 minuten

recensies Fish Tank

De Filmkrant

kijk Fish Tank online

Pathe Thuis
Fish Tank poster van Fish Tank cast & crew

IMDb Fish Tank

IMDb 7.31060764

cast & crew Fish Tank

regisseur

Andrea Arnold

acteurs

Katie Jarvis, Rebecca Griffiths, Carrie-Ann Savill, Toyin Ogidi, Grant Wild, Sarah Bayes, Charlotte Collins, Kirsty Smith, Chelsea Chase, Brooke Hobby, Harry Treadaway, Syrus, Kierston Wareing, Alan Francis, Ben Francis, Jack Gordon, Jason Maza, Michael Fassbender, Michael Prior, Dave Hawley, Lisa Mahoney, Sarah Counsell, Nick Staverson, Sunanda Biswas, Gavin Cooper, Amir Saleem, Jody Schroeder, Fase Alzakwani, Stella McGowan, Mia Copas, Anthony Geary, Hannah-Marie Keeble, Sydney Mary Nash, Joanna Horton, Charlie Baker, Peter Roue, Geoff McCracken, Val King, Kishana Thomas, Raquel Thomas, Natasha Ilic, Maxine Brogan, Kirsty Page, Georgia Crane en Paul King

details Fish Tank

jaar

2009

speelduur

123 minuten

Deze week zijn er voor Fish Tank geen voorstellingen in Amsterdam

Fish Tank draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fish Tank.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fish Tank. Hier zie je waar en wanneer Fish Tank in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fish Tank uit 2009 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fish Tank wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fish Tank draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fish Tank wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fish Tank draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fish Tank staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Fish Tank wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fish Tank!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fish Tank, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fish Tank kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fish Tank verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fish Tank. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fish Tank wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fish Tank en de regisseur van de film Fish Tank worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.