First Cow (2019)

Trailer van First Cowhttps://img.youtube.com/vi/SRUWVT87mt8/0.jpg2021-09-20T14:10:03+02:00Trailer van First Cow

De mannen Cookie en King-Lu ontmoeten elkaar bij een groep pelsjagers in het negentiende eeuwse Oregon. Tussen de twee ontstaat een bijzondere vriendschap en samen starten ze een succesvolle handel dankzij de gestolen melk van een dure melkkoe.

details First Cow

3ATIMDb 7.11014415 122 minuten

recensies First Cow

De Filmkrant De Volkskrant NRC
First Cow poster van First Cow cast & crew

kijkwijzer First Cow

3AT

IMDb First Cow

IMDb 7.11014415

cast & crew First Cow

regisseur

Kelly Reichardt

acteurs

John Magaro en Orion Lee

distributeur

The Searchers

details First Cow

in première op

17-06-2021

genre

drama

jaar

2019

speelduur

122 minuten

Deze week zijn er voor First Cow geen voorstellingen in Breda

First Cow draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film First Cow.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film First Cow. Hier zie je waar en wanneer First Cow in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film First Cow uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen First Cow wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film First Cow draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film First Cow wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film First Cow draait in deze bioscopen:

De recensies van de film First Cow staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film First Cow wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film First Cow!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film First Cow, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film First Cow kopen/reserveren.

De filmtijden van de film First Cow verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film First Cow. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film First Cow wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film First Cow en de regisseur van de film First Cow worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.