Filles de joie (2020)

Drie vrouwen, Axelle, Conso en Dominique, hebben weinig met elkaar gemeen behalve hun werk als prostituee. Elke ochtend rijden ze kibbelend samen de Belgisch-Franse grens over naar Roubaix, waar ze in het geheim werken. Alle drie hebben ze hun eigen problemen en kunnen ze het geld goed gebruiken om rond te komen. Axelle ligt in scheiding, Conso heeft een foute vriend en Dominique heeft een gezin met twee pubers te onderhouden.

details

4STIMDb 6.510 90 minuten

recensies Filles de joie

Trouw NRC De Filmkrant

kijk Filles de joie online

Pathe Thuis
Filles de joie poster van Filles de joie cast & crew

kijkwijzer Filles de joie

4ST

IMDb Filles de joie

IMDb 6.510

cast & crew Filles de joie

regisseurs

Frédéric Fonteyne en Anne Paulicevich

acteurs

Sara Forestier, Annabelle Lengronne en Noémie Lvovksy

distributeur

O’Brother (via Gusto Entertainment)

details Filles de joie

in première op

01-06-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor Filles de joie geen voorstellingen in Zaandam

Dit is de bioscoopagenda van de film Filles de joie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Filles de joie. Hier zie je waar en wanneer Filles de joie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Filles de joie uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Filles de joie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Filles de joie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Filles de joie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Breda

De film Filles de joie draait in deze bioscopen: Pathé Breda

De recensies van de film Filles de joie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit Trouw, NRC en De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Filles de joie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Filles de joie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Filles de joie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Filles de joie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Filles de joie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Filles de joie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Filles de joie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Filles de joie en de regisseur van de film Filles de joie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.