Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest (2021)

Trailer van Fien & Teun: Het Grote Dierenfeesthttps://img.youtube.com/vi/rnFIz99u5WA/0.jpg2021-09-28T14:30:05+02:00Trailer van Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

Het lijkt een normale dag op de boerderij, maar dat is het niet want morgen is het grote dierenfeest! Fien en Teun hangen vlaggetjes op, pakken cadeautjes in en bakken een appeltaart.

details Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

1IMDb 60 minuten
Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest poster van Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest cast & crew

kijkwijzer Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

1

IMDb Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

IMDb

cast & crew Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

regisseur

Matthias Temmermans

acteurs

Aron Bruisten, Suna De Wandeler, Stijn Mac Gillavry, Joris Gootjes, Eva Jonker, Christiaan Koetsier, Shauni Kuiper, Maud Mulder, Manuela Rutten, Gijs Stallinga, Matthias Temmermans, Robbert van Unnik, Verena Verhoeven en Kelvin Wormgoor

distributeur

Dutch FilmWorks

details Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest

in première op

14-07-2021

genre

familiefilm

jaar

2021

speelduur

60 minuten

Deze week zijn er voor Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest geen voorstellingen in Hellevoetsluis

Dit is de bioscoopagenda van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest. Hier zie je waar en wanneer Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Alblasserdam en Amstelveen

De film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest draait in deze bioscopen: Cinema Amstelveen en Landvast

De recensies van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest en de regisseur van de film Fien & Teun: Het Grote Dierenfeest worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.