Fast & Furious 9 (2020)

Trailer van Fast & Furious 9https://img.youtube.com/vi/ONvAEgRCX0Q/0.jpg2021-09-20T15:09:46+02:00Trailer van Fast & Furious 9

Dominic Toretto leidt een rustig bestaan samen met Letty en zijn zoontje Brian, maar weet dat het gevaar altijd op de loer ligt. Dit keer heeft de dreiging te maken met het verleden van Dom. Hij moet de fouten uit zijn verleden onder ogen zien als hij zijn familie wil beschermen. Zijn crew komt weer samen om een van de meest gevaarlijke huurmoordenaars en high-performance drivers ooit te stoppen.

details Fast & Furious 9

4GATIMDb 5.21090094 143 minuten

recensies Fast & Furious 9

De Volkskrant
Fast & Furious 9 poster van Fast & Furious 9 cast & crew

kijkwijzer Fast & Furious 9

4GAT

IMDb Fast & Furious 9

IMDb 5.21090094

cast & crew Fast & Furious 9

regisseur

Justin Lin

acteurs

Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Nathalie Emmanuel, Clayton Townsend, Ludacris, Jordana Brewster, Justin Lin, Samantha Vincent, Joe Roth, Charlize Theron, Helen Mirren, John Cena en Cardi B

distributeur

Universal Pictures International

details Fast & Furious 9

in première op

08-07-2021

genres

actie, avontuur en crime

jaar

2020

speelduur

143 minuten

Deze week zijn er voor Fast & Furious 9 geen voorstellingen in Wijchen

Dit is de bioscoopagenda van de film Fast & Furious 9.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fast & Furious 9. Hier zie je waar en wanneer Fast & Furious 9 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fast & Furious 9 uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fast & Furious 9 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fast & Furious 9 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fast & Furious 9 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Utrecht, Rotterdam, Uden, Houten, Veghel, Veldhoven, Hengelo, Arnhem en Hoogeveen

De film Fast & Furious 9 draait in deze bioscopen: CineLounge, Cinema Gold, Industry Bioscoop, Kinepolis Jaarbeurs, Movie Unlimited Hengelo, Pathé Arena, Pathé de Kuip, Take Ten, Vue Arnhem en Vue Hoogeveen

De recensies van de film Fast & Furious 9 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Fast & Furious 9 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fast & Furious 9!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fast & Furious 9, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fast & Furious 9 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fast & Furious 9 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fast & Furious 9. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fast & Furious 9 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fast & Furious 9 en de regisseur van de film Fast & Furious 9 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.