Fargo (1996)

Trailer van Fargohttps://img.youtube.com/vi/h2tY82z3xXU/0.jpg2021-08-25T15:20:28+02:00Trailer van Fargo

Jerry Lundegaard, een autoverkoper in een klein stadje in Minnesota, zit tot over zijn oren in de schulden. Hij heeft echter een plan. Hij zal zijn vrouw laten ontvoeren door twee criminelen; vervolgens vraagt hij aan zijn rijke schoonvader een flink bedrag aan losgeld. De criminelen vermoorden direct na hun aankomst in Fargo drie inwoners. De hoogzwangere politie-agente Marge Gunderson is belast met het moordonderzoek.

details Fargo

IMDb 8.110640858 98 minuten

recensies Fargo

De Filmkrant
Fargo poster van Fargo cast & crew

IMDb Fargo

IMDb 8.110640858

cast & crew Fargo

regisseurs

Joel Coen en Ethan Coen

acteurs

William H. Macy, Steve Buscemi, Peter Stormare, Kristin Rudrüd, Harve Presnell, Tony Denman, Gary Houston, Sally Wingert, Kurt Schweickhardt, Larissa Kokernot, Melissa Peterman, Steve Reevis, Warren Keith, Steve Edelman, Sharon Anderson, Larry Brandenburg, James Gaulke, J. Todd Anderson, Michelle Suzanne LeDoux, Frances McDormand, John Carroll Lynch, Bruce Bohne, Petra Boden, Steve Park, Wayne A. Evenson, Cliff Rakerd, Jessica Shepherd, Peter Schmitz, Steven I. Schafer, Michelle Hutchison, David S. Lomax, José Feliciano, Bix Skahill, Bain Boehlke, Rose Stockton, Robert Ozasky, John Bandemer, Don Wescott, Bruce Campbell, Matthew McCloud, Clifford Nelson en Lori J. Ness

details Fargo

jaar

1996

speelduur

98 minuten

Deze week zijn er voor Fargo geen voorstellingen in Amsterdam

Fargo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Fargo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fargo. Hier zie je waar en wanneer Fargo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fargo uit 1996 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fargo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fargo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fargo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Fargo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Fargo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Fargo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fargo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fargo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fargo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fargo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fargo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fargo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fargo en de regisseur van de film Fargo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.