Falling (2020)

Trailer van Fallinghttps://img.youtube.com/vi/F5DK1YRpk38/0.jpg2021-09-22T15:35:00+02:00Trailer van Falling

John woont samen met zijn partner Eric en hun dochter in Californië, ver verwijderd van het traditionele plattelandsleven dat hij jaren geleden ontvluchtte. Wanneer zijn eigenwijze vader Willis begint te dementeren, brengt hij hem naar Los Angeles om een huis in de buurt voor hem te zoeken. Hun twee totaal verschillende werelden komen met elkaar in botsing.

details Falling

4DTIMDb 6.5104266 112 minuten

recensies Falling

De Filmkrant De Volkskrant
Falling poster van Falling cast & crew

kijkwijzer Falling

4DT

IMDb Falling

IMDb 6.5104266

cast & crew Falling

regisseur

Viggo Mortensen

acteurs

Viggo Mortensen, Lance Henriksen, Laura Linney en Terry Chen

distributeur

Splendid Film

details Falling

in première op

22-07-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

112 minuten

Deze week zijn er voor Falling geen voorstellingen in Amersfoort

Dit is de bioscoopagenda van de film Falling.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Falling. Hier zie je waar en wanneer Falling in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Falling uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Falling wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Falling draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Falling wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Zierikzee

De film Falling draait in deze bioscopen: Filmtheater Zierikzee

De recensies van de film Falling staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Falling wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Falling!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Falling, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Falling kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Falling verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Falling. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Falling wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Falling en de regisseur van de film Falling worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.