Fallen Angels (1995)

Huurmoordenaar Wong Chi-Ming wil nieuw leven blazen in zijn loopbaan door met een prostituee in zee te gaan. He Zhiwu eet uit liefdesverdriet een maand lang bedorven ananas uit blik.

details

6GTIMDb 7.710 99 minuten

recensies Fallen Angels

De Filmkrant
Fallen Angels poster van Fallen Angels cast & crew

kijkwijzer Fallen Angels

6GT

IMDb Fallen Angels

IMDb 7.710

cast & crew Fallen Angels

regisseur

Wong Kar Wai

acteurs

Leon Lai, Michelle Reis en Takeshi Kaneshiro

distributeur

EYE Filmmuseum

details Fallen Angels

in première op

10-06-2021

genres

komedie, crime en drama

jaar

1995

speelduur

99 minuten

Cinecenter

Cinecenter

vandaag za ...
morgen zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo 11:15
donderdag do ...
vrijdag vr ...
LAB111

LAB111

vandaag za ...
morgen zo ...
maandag ma ...
dinsdag di 14:45
woensdag wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr ...

Dit is de bioscoopagenda van de film Fallen Angels.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Fallen Angels. Hier zie je waar en wanneer Fallen Angels in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Fallen Angels uit 1995 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Fallen Angels wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Fallen Angels draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Fallen Angels wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Hilversum, Breda, Venlo, Amsterdam, Amersfoort, Utrecht en Rotterdam

De film Fallen Angels draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, Cinecenter, De Lieve Vrouw, De Nieuwe Scene, Filmtheater Hilversum, KINO, LAB111 en Louis Hartlooper Complex

De recensies van de film Fallen Angels staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Fallen Angels wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Fallen Angels!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Fallen Angels, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Fallen Angels kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Fallen Angels verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Fallen Angels. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Fallen Angels wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Fallen Angels en de regisseur van de film Fallen Angels worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.