Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Faja Lobbi (1960)

Documentaire die een impressie geeft van het Surinaamse binnenland, begin jaren zestig.

details

IMDb 8.210 70 minuten
Faja Lobbi poster van Faja Lobbi cast & crew

IMDb Faja Lobbi

IMDb 8.210

cast & crew Faja Lobbi

regisseur

Herman van der Horst

details Faja Lobbi

jaar

1960

speelduur

70 minuten

Faja Lobbi draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Faja Lobbi.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Faja Lobbi. Hier zie je waar en wanneer Faja Lobbi in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Faja Lobbi uit 1960 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Faja Lobbi wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Faja Lobbi draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Faja Lobbi wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Faja Lobbi draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Faja Lobbi staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Faja Lobbi wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Faja Lobbi!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Faja Lobbi, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Faja Lobbi kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Faja Lobbi verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Faja Lobbi. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Faja Lobbi wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Faja Lobbi en de regisseur van de film Faja Lobbi worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.