Ezra (2023)

Ezra in de bioscoop

Ezra is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Ezra.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ezra. Hier zie je waar en wanneer Ezra in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ezra uit 2023 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ezra wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ezra draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ezra wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht, Helmond, Deventer, Maastricht, Breda, Den Haag en Hilversum

De film Ezra draait in deze bioscopen: Chassé Cinema, De Cacaofabriek, Filmtheater Hilversum, Louis Hartlooper Complex, Lumière, MIMIK en Pathé Buitenhof

De recensies van de film Ezra staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ezra wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ezra!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ezra, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ezra kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ezra verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ezra. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ezra wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ezra en de regisseur van de film Ezra worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.