Everest: De Jonge Yeti (2019)

Als een tienermeisje een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem 'Everest' te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish , die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

recensies Everest: De Jonge Yeti

De Volkskrant Trouw
Everest: De Jonge Yeti poster van Everest: De Jonge Yeti

beoordelingen Everest: De Jonge Yeti

2GT

IMDb 7.110

cast & crew Everest: De Jonge Yeti

regisseurs

Jill Culton en Todd Wilderman

stemmen

Tara Hetharia, Roben Mitchell, Matheu Hinzen, Derek de Lint, Kim van Kooten, Loretta Schrijver, Jacob Derwig, Levi van Kempen, Denise Aznam en Beau Schneider

scenario

producent

Suzanne Buirgy

distributeur

Universal Pictures International

details Everest: De Jonge Yeti

in première op

09-10-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Pathé Zwolle

Pathé Zwolle 2D

vandaag di ...
morgen wo ...
donderdag do ...
vrijdag vr 16:10
zaterdag za 15:00
zondag zo 12:00
maandag ma ...
Pathé Zwolle

Pathé Zwolle 3D

vandaag di 10:20
morgen wo 10:50
15:50
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za 11:10
zondag zo 14:00
maandag ma ...
Dit is de biosagenda van de film Everest: De Jonge Yeti.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Everest: De Jonge Yeti getoond.

De je film Everest: De Jonge Yeti wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Bosch, Den Haag, Breda, Amsterdam, Dordrecht, Rotterdam, Amersfoort, Zoetermeer, Arnhem, Delft, Utrecht, Haarlem, Groningen, Eindhoven, Leeuwarden, Zwolle, Tilburg, Maastricht, Ede, Almere, Tiel, Helmond, Zaandam, Nijmegen, Assen, Emmen, Gouda, Hellevoetsluis, Hoofddorp, Amstelveen, Purmerend, Alkmaar, Stadskanaal, Doetinchem, Deventer, Oss, Heerlen, Oostburg, Hilversum, Kerkrade, Leiden, Hoorn, Enschede, Apeldoorn, Huizen, Hoogezand-Sappemeer, Gorinchem, Uden, Heerhugowaard, Houten, Den Helder, Panningen, Schagen, Kampen, Lisse, Veldhoven, Wijchen, Zevenaar, Beverwijk en Malden

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Everest: De Jonge Yeti draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Everest: De Jonge Yeti staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Everest: De Jonge Yeti!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Everest: De Jonge Yeti, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Everest: De Jonge Yeti verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Everest: De Jonge Yeti

De film Everest: De Jonge Yeti in de volgende steden in de bioscoop te zien: Den Bosch, Den Haag, Breda, Amsterdam, Dordrecht, Rotterdam, Amersfoort, Zoetermeer, Arnhem, Delft, Utrecht, Haarlem, Groningen, Eindhoven, Leeuwarden, Zwolle, Tilburg, Maastricht, Ede, Almere, Tiel, Helmond, Zaandam, Nijmegen, Assen, Emmen, Gouda, Hellevoetsluis, Hoofddorp, Amstelveen, Purmerend, Alkmaar, Stadskanaal, Doetinchem, Deventer, Oss, Heerlen, Oostburg, Hilversum, Kerkrade, Leiden, Hoorn, Enschede, Apeldoorn, Huizen, Hoogezand-Sappemeer, Gorinchem, Uden, Heerhugowaard, Houten, Den Helder, Panningen, Schagen, Kampen, Lisse, Veldhoven, Wijchen, Zevenaar, Beverwijk en Malden.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Everest: De Jonge Yeti, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.