Everest: De Jonge Yeti (2019)

Als een tienermeisje een jonge Yeti ontdekt op het dak van haar flatje in Shanghai, besluit zij samen met haar ondeugende vrienden Jin en Peng hem 'Everest' te noemen. Vervolgens gaan ze op een epische speurtocht om dit magische wezen te herenigen met zijn familie op het hoogste punt van de aarde. Maar om Everest weer thuis te krijgen moeten de vrienden er wel in slagen om zoöloge Dr. Zara en zakenman Burnish , die koste wat kost een Yeti wil vangen, telkens een stap voor te blijven.

details

2GTIMDb 7.010 97 minuten

recensies Everest: De Jonge Yeti

De Volkskrant Trouw

kijk Everest: De Jonge Yeti online

Pathe Thuis Pathe Thuis
Everest: De Jonge Yeti poster van Everest: De Jonge Yeti cast & crew

kijkwijzer Everest: De Jonge Yeti

2GT

IMDb Everest: De Jonge Yeti

IMDb 7.010

cast & crew Everest: De Jonge Yeti

regisseurs

Jill Culton en Todd Wilderman

stemmen

Tara Hetharia, Roben Mitchell, Matheu Hinzen, Derek de Lint, Kim van Kooten, Loretta Schrijver, Jacob Derwig, Levi van Kempen, Denise Aznam en Beau Schneider

scenario

producent

Suzanne Buirgy

distributeur

Universal Pictures International

details Everest: De Jonge Yeti

in première op

09-10-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2019

speelduur

97 minuten

Everest: De Jonge Yeti draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Everest: De Jonge Yeti.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Everest: De Jonge Yeti. Hier zie je waar en wanneer Everest: De Jonge Yeti in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Everest: De Jonge Yeti uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Everest: De Jonge Yeti wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Everest: De Jonge Yeti draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Everest: De Jonge Yeti wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Everest: De Jonge Yeti draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Everest: De Jonge Yeti staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Everest: De Jonge Yeti wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Everest: De Jonge Yeti!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Everest: De Jonge Yeti, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Everest: De Jonge Yeti kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Everest: De Jonge Yeti verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Everest: De Jonge Yeti. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Everest: De Jonge Yeti wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Everest: De Jonge Yeti en de regisseur van de film Everest: De Jonge Yeti worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.