Tot en met 27 april zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Été 85 (2020)

Normandië, ‘85; de zomervakantie is net van start gegaan als de zestienjarige Alexis na het kapseizen van zijn zeilbootje wordt gered door David. Het is de start van bijzondere vriendschap.

details

4THIMDb 6.910 100 minuten

recensies Été 85

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Été 85 online

Pathe Thuis
Été 85 poster van Été 85 cast & crew

kijkwijzer Été 85

4TH

IMDb Été 85

IMDb 6.910

cast & crew Été 85

regisseur

François Ozon

acteurs

Melvil Poupaud, Valeria Bruni Tedeschi, Félix Lefebvre, Benjamin Voisin en Isabelle Nanty

distributeur

September Film Distribution

details Été 85

in première op

03-09-2020

genre

drama

jaar

2020

speelduur

100 minuten

Été 85 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Été 85.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Été 85. Hier zie je waar en wanneer Été 85 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Été 85 uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Été 85 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Été 85 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Été 85 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Été 85 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Été 85 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Été 85 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Été 85!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Été 85, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Été 85 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Été 85 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Été 85. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Été 85 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Été 85 en de regisseur van de film Été 85 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.