Escape Room: Tournament of Champions (2021)

Trailer van Escape Room: Tournament of Championshttps://img.youtube.com/vi/sUITbsoCP1I/0.jpg2021-09-26T03:17:19+02:00Trailer van Escape Room: Tournament of Champions

Zes personen komen vast te zitten in nieuwe levensgevaarlijke escape rooms. Gaandeweg ontdekken ze wat ze met elkaar gemeen hebben waardoor ze kunnen overleven en komen ze er achter dat ze allemaal het spel eerder hebben gespeeld.

details Escape Room: Tournament of Champions

4ATIMDb 5.81018920 88 minuten
Escape Room: Tournament of Champions poster van Escape Room: Tournament of Champions cast & crew

kijkwijzer Escape Room: Tournament of Champions

4AT

IMDb Escape Room: Tournament of Champions

IMDb 5.81018920

cast & crew Escape Room: Tournament of Champions

regisseur

Adam Robitel

acteurs

Taylor Russell, Logan Miller, Thomas Cocquerel, Indya Moore, Carlito Olivero en Holland Roden

distributeur

Sony Pictures Releasing (via Universal)

details Escape Room: Tournament of Champions

in première op

29-07-2021

genres

actie en thriller

jaar

2021

speelduur

88 minuten

Deze week zijn er voor Escape Room: Tournament of Champions geen voorstellingen in Weert

Dit is de bioscoopagenda van de film Escape Room: Tournament of Champions.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Escape Room: Tournament of Champions. Hier zie je waar en wanneer Escape Room: Tournament of Champions in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Escape Room: Tournament of Champions uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Escape Room: Tournament of Champions wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Escape Room: Tournament of Champions draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Escape Room: Tournament of Champions wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Schiedam, Zwolle, Tilburg, Breda, Amersfoort, Den Bosch en Kerkrade

De film Escape Room: Tournament of Champions draait in deze bioscopen: Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Tilburg, Pathé Zwolle, Vue Den Bosch en Vue Kerkrade

De recensies van de film Escape Room: Tournament of Champions staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Escape Room: Tournament of Champions wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Escape Room: Tournament of Champions!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Escape Room: Tournament of Champions, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Escape Room: Tournament of Champions kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Escape Room: Tournament of Champions verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Escape Room: Tournament of Champions. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Escape Room: Tournament of Champions wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Escape Room: Tournament of Champions en de regisseur van de film Escape Room: Tournament of Champions worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.