Ernest & Celestine winterpret (2018)

Ernest is een grote beer en deelt zijn huis met Celestine, een vrolijk en vastberaden weesmuisje; de twee vrienden vervelen zich nooit. Zodra de eerste sneeuwvlokken vallen, bereiden ze zich voor op de winterslaap van Ernest. Ze moeten hun geadopteerde gans Bibi leren vliegen voor de grote trek. Ze gaan samen naar het muizenbal, om de eerste sneeuwvlokken te vieren. En natuurlijk moeten ze niet vergeten om koekjes te bakken voor Ernest, zodat hij met een volle buik aan zijn winterslaap kan beginnen.

recensies Ernest & Celestine winterpret

De Volkskrant
Ernest & Celestine winterpret poster van Ernest & Celestine winterpret

beoordelingen Ernest & Celestine winterpret

1

IMDb 8.010

cast & crew Ernest & Celestine winterpret

regisseurs

Julien Chheng en Jean-Christophe Roger

stemmen

Simon Zwiers en Noa Zwan

distributeur

Periscoop Film

details Ernest & Celestine winterpret

in première op

06-02-2019

genres

animatie en familiefilm

jaar

2018

speelduur

48 minuten

LUX

LUX

vandaag zo ...
morgen ma 11:30
dinsdag di ...
woensdag wo 15:00
donderdag do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
Dit is de biosagenda van de film Ernest & Celestine winterpret.

Op deze plaats worden de bioscooptijden van de film Ernest & Celestine winterpret getoond.

De je film Ernest & Celestine winterpret wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven en Den Bosch

Voor de bioscooptijden in de bioscopen waar de film Ernest & Celestine winterpret draait kan je ook bij deze steden kijken.

De recensies van de film Ernest & Celestine winterpret staan hierboven. Als je een recensie wilt lezen dan kan je er op klikken.

Bekijk ook de trailer van de film Ernest & Celestine winterpret!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ernest & Celestine winterpret, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.

De filmtijden van de film Ernest & Celestine winterpret verschijnen ook in het overzicht dat je ziet bij -in de buurt-, daar zie je de bioscooptijden gesorteerd op afstand en tijd.

Klik hier voor de synopsis van de film Ernest & Celestine winterpret

De film Ernest & Celestine winterpret in de volgende steden in de bioscoop te zien: Amsterdam, Rotterdam, Haarlem, Nijmegen, Arnhem, Breda, Eindhoven en Den Bosch.

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ernest & Celestine winterpret, klik dan bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het ticket-symbool om naar de kassa van de bioscoop te gaan.