Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Enjoy Poverty (2009)

In deze documentaire onderzoekt kunstenaar Renzo Martens de emotionele en economische waarde van Afrika’s belangrijkste exportproduct: gefilmde armoede. Martens stelt dat het in Afrika niet beter zal worden, dus dat ze maar beter kunnen profiteren van hun eigen misère.

details

IMDb 7.810 90 minuten
Enjoy Poverty poster van Enjoy Poverty cast & crew

IMDb Enjoy Poverty

IMDb 7.810

cast & crew Enjoy Poverty

regisseur

Renzo Martens

details Enjoy Poverty

jaar

2009

speelduur

90 minuten

Enjoy Poverty draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Enjoy Poverty.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Enjoy Poverty. Hier zie je waar en wanneer Enjoy Poverty in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Enjoy Poverty uit 2009 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Enjoy Poverty wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Enjoy Poverty draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Enjoy Poverty wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Enjoy Poverty draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Enjoy Poverty staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Enjoy Poverty wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Enjoy Poverty!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Enjoy Poverty, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Enjoy Poverty kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Enjoy Poverty verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Enjoy Poverty. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Enjoy Poverty wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Enjoy Poverty en de regisseur van de film Enjoy Poverty worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.