Empire of Light (2022)

Empire of Light in de bioscoop

Empire of Light is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Empire of Light.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Empire of Light. Hier zie je waar en wanneer Empire of Light in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Empire of Light uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Empire of Light wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Empire of Light draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Empire of Light wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Den Haag, Utrecht, Tilburg, Arnhem, Leeuwarden, Haarlem, Groningen, Rotterdam, Eindhoven, Helmond, Delft, Breda, Zaandam, Amersfoort, Nijmegen, Ede en Schiedam

De film Empire of Light draait in deze bioscopen: Pathé Amersfoort, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé Delft, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Leeuwarden, Pathé Nijmegen, Pathé Rembrandt Utrecht, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn en Pathé Zaandam

De recensies van de film Empire of Light staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Empire of Light wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Empire of Light!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Empire of Light, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Empire of Light kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Empire of Light verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Empire of Light. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Empire of Light wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Empire of Light en de regisseur van de film Empire of Light worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.