Emperor's Naked Army Marches On, The (1987)

Veteraan Kenzo Okuzaki beukt de bekentenissen desnoods letterlijk uit getuigen om te achterhalen waarom twee van zijn kameraden aan het eind van de Tweede Wereldoorlog zijn geëxecuteerd. Controversiële, ongepolijste Japanse documentaire over de bizarre kruistocht van een ongeleid projectiel. Vertoning in het programma Shell Shock, over de verbeelding van maatschappelijk geweld en traumatische herinneringen.

details

IMDb 8.210 122 minuten
Emperor's Naked Army Marches On, The poster van Emperor's Naked Army Marches On, The cast & crew

IMDb Emperor's Naked Army Marches On, The

IMDb 8.210

cast & crew Emperor's Naked Army Marches On, The

regisseur

Kazuo Hara

acteurs

Kenzo Okuzaki, Riichi Aikawa, Masaichi Hamaguchi, Toshio Hara, Shichiro Kojima, Masao Koshimizu, Taro Maruyama, Toshiya Nomura, Shizumi Okuzaki, Eizaburo Oshima, Rinko Sakimoto, Yukio Seo, Iseko Shimamoto, Minoru Takami en Kichitaro Yamada

details Emperor's Naked Army Marches On, The

jaar

1987

speelduur

122 minuten

Deze week zijn er voor Emperor's Naked Army Marches On, The geen voorstellingen in Amsterdam

Emperor's Naked Army Marches On, The draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Emperor's Naked Army Marches On, The.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Emperor's Naked Army Marches On, The. Hier zie je waar en wanneer Emperor's Naked Army Marches On, The in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Emperor's Naked Army Marches On, The uit 1987 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Emperor's Naked Army Marches On, The wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Emperor's Naked Army Marches On, The draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Emperor's Naked Army Marches On, The wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Emperor's Naked Army Marches On, The draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Emperor's Naked Army Marches On, The staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Emperor's Naked Army Marches On, The wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Emperor's Naked Army Marches On, The!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Emperor's Naked Army Marches On, The, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Emperor's Naked Army Marches On, The kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Emperor's Naked Army Marches On, The verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Emperor's Naked Army Marches On, The. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Emperor's Naked Army Marches On, The wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Emperor's Naked Army Marches On, The en de regisseur van de film Emperor's Naked Army Marches On, The worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.