Emily (2021)

Emily in de bioscoop

Emily is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Emily.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Emily. Hier zie je waar en wanneer Emily in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Emily uit 2021 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Emily wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Emily draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Emily wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam en Heerlen

De film Emily draait in deze bioscopen: Filmhallen en Filmhuis De Spiegel

De recensies van de film Emily staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Emily wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Emily!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Emily, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Emily kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Emily verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Emily. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Emily wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Emily en de regisseur van de film Emily worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.