Ella Bella Bingo (2020)

Ella en Henry zijn allerbeste vrienden, ze doen echt alles samen . Maar als op een dag Johny in de stad arriveert, besluit Henry ook vrienden te worden met Johny. Ella voelt zich jaloers en dat gevoel wordt alleen maar erger wanneer Johny ook nog eens een crossfiets aan Henry cadeau geeft. Dan besluit ze dat het genoeg is en dwingt Henry om te kiezen tussen Johny en haar.

details

1IMDb 4.610 75 minuten

recensies Ella Bella Bingo

NRC

kijk Ella Bella Bingo online

Pathe Thuis
Ella Bella Bingo poster van Ella Bella Bingo cast & crew

kijkwijzer Ella Bella Bingo

1

IMDb Ella Bella Bingo

IMDb 4.610

cast & crew Ella Bella Bingo

regisseur

Frank Mosveld

stemmen

Bo Burger, Rosemarie Voogt, Bert Simhoffer, Ida Verspaandonk, Bo Bellamy, Leo Richardson, Jelle Amersfoort, Paul Donkers, Beatrijs Sluijter, Jantine Van den Bosch, Melise de Winter en Simon Zwiers

distributeur

In the Air

details Ella Bella Bingo

in première op

30-07-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

75 minuten

Deze week zijn er voor Ella Bella Bingo geen voorstellingen in Zwolle

Ella Bella Bingo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Ella Bella Bingo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Ella Bella Bingo. Hier zie je waar en wanneer Ella Bella Bingo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Ella Bella Bingo uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Ella Bella Bingo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Ella Bella Bingo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Ella Bella Bingo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Ella Bella Bingo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Ella Bella Bingo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Ella Bella Bingo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Ella Bella Bingo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Ella Bella Bingo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Ella Bella Bingo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Ella Bella Bingo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Ella Bella Bingo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Ella Bella Bingo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Ella Bella Bingo en de regisseur van de film Ella Bella Bingo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.