El sicario: Room 164 (2010)

In de documentaire El Sicario, Room 164 tekent filmmaker Gianfranco Rosi het schokkende, onderkoelde relaas op van een huurmoordenaar die twintig jaar lang heeft gewerkt in opdracht van een Mexicaanse drugsbaron. Onaangedaan legt de man een verbijsterende bekentenis af over zijn dagelijkse werkzaamheden: kidnappen, martelen en doden.

details

4DIMDb 7.110 80 minuten
El sicario: Room 164 poster van El sicario: Room 164 cast & crew

kijkwijzer El sicario: Room 164

4D

IMDb El sicario: Room 164

IMDb 7.110

cast & crew El sicario: Room 164

regisseur

Gianfranco Rosi

acteur

N/A

scenario

producent

N/A

distributeur

EYE Film Instituut Nederland

details El sicario: Room 164

in première op

11-01-2012

genre

documentaire

jaar

2010

speelduur

80 minuten

Deze week zijn er voor El sicario: Room 164 geen voorstellingen in Groningen

El sicario: Room 164 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film El sicario: Room 164.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film El sicario: Room 164. Hier zie je waar en wanneer El sicario: Room 164 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film El sicario: Room 164 uit 2010 getoond. Ook zie je in welke bioscopen El sicario: Room 164 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film El sicario: Room 164 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film El sicario: Room 164 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film El sicario: Room 164 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film El sicario: Room 164 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film El sicario: Room 164 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film El sicario: Room 164!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film El sicario: Room 164, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film El sicario: Room 164 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film El sicario: Room 164 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film El sicario: Room 164. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film El sicario: Room 164 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film El sicario: Room 164 en de regisseur van de film El sicario: Room 164 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.