El Principe (2019)

Chili, 1970; tijdens een dronken bui steekt Jaime zijn beste vriend dood en belandt in de gevangenis. Jaime komt onder bescherming van 'The Stallion', een oudere en gerespecteerde man die alle informele regels in de gevangenis bepaalt.

details

6GSTIMDb 6.410 96 minuten

recensies El Principe

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk El Principe online

Picl
El Principe poster van El Principe cast & crew

kijkwijzer El Principe

6GST

IMDb El Principe

IMDb 6.410

cast & crew El Principe

regisseur

Sebastian Muñoz

acteurs

Alfredo Castro, Juan Carlos Maldonado en Gastón Pauls

scenario

distributeur

Arti Film

details El Principe

in première op

03-09-2020

genres

drama en lhtb

jaar

2019

speelduur

96 minuten

Deze week zijn er voor El Principe geen voorstellingen in Amersfoort

Dit is de bioscoopagenda van de film El Principe.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film El Principe. Hier zie je waar en wanneer El Principe in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film El Principe uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen El Principe wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film El Principe draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film El Principe wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Den Haag en Tilburg

De film El Principe draait in deze bioscopen: Cinecitta en Filmhuis Den Haag

De recensies van de film El Principe staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film El Principe wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film El Principe!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film El Principe, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film El Principe kopen/reserveren.

De filmtijden van de film El Principe verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film El Principe. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film El Principe wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film El Principe en de regisseur van de film El Principe worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.