Edie (2017)

Na de dood van haar dominante man George en door de steeds slechter wordende relatie met haar dochter, besluit de tachtigjarige Edie haar jeugddroom na te jagen. Ze vertrekt halsoverkop naar de Schotse Hooglanden om daar een berg te beklimmen. Onderweg ontmoet ze Jonny, een jonge man die haar helpt met het aanschaffen van de juiste uitrusting en die haar traint om de berg te kunnen beklimmen. Ze kletsen, ruziën, maken lol en onthullen steeds meer over hun leven aan elkaar.

details

3HTIMDb 6.610 102 minuten

recensies Edie

De Filmkrant
Edie poster van Edie cast & crew

kijkwijzer Edie

3HT

IMDb Edie

IMDb 6.610

cast & crew Edie

regisseur

Simon Hunter

acteurs

Sheila Hancock, Kevin Guthrie en Paul Brannigan

distributeur

Just Film Distribution

details Edie

in première op

13-12-2018

genres

drama en komedie

jaar

2017

speelduur

102 minuten

Deze week zijn er voor Edie geen voorstellingen in Den Haag

Edie draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Edie.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Edie. Hier zie je waar en wanneer Edie in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Edie uit 2017 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Edie wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Edie draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Edie wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Edie draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Edie staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant. Ook de IMDB score/rating van de film Edie wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Edie!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Edie, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Edie kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Edie verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Edie. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Edie wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Edie en de regisseur van de film Edie worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.