Echo (2019)

Terwijl mensen zich opmaken voor de feestdagen, valt een bijzondere stemming over IJsland en gevoelens van opwinding en bezorgdheid wisselen elkaar af. Middenin het land staat een boerderij in brand. Op en school spelen de kinderen het kerstverhaal. In een slachthuis paraderen kippen langs een rail. In een museum maakt een moeder ruzie met haar ex-man.

details

1IMDb 7.110 82 minuten
Echo poster van Echo cast & crew

kijkwijzer Echo

1

IMDb Echo

IMDb 7.110

cast & crew Echo

regisseur

Rúnar Rúnarsson

acteurs

Sigurmar Albertsson, Sif Arnarsdóttir, Bent Kingo Andersen en Ari Arnarson

distributeur

De Filmfreak

details Echo

in première op

12-12-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

82 minuten

Echo draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Echo.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Echo. Hier zie je waar en wanneer Echo in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Echo uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Echo wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Echo draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Echo wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Echo draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Echo staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Echo wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Echo!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Echo, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Echo kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Echo verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Echo. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Echo wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Echo en de regisseur van de film Echo worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.