Dune (2020)

verwacht op 16 september 2021

Paul Atreides, een begaafde jongeman, moet naar de gevaarlijkste planeet in het universum reizen om de toekomst van zijn familie en volk veilig te stellen. Intussen wordt er door kwaadaardige mogendheden hevig gestreden om de kostbare grondstof van de planeet, een stof die alleen daar te winnen is en in staat is het menselijk vermogen te vergroten.

details

IMDb 155 minuten
Dune poster van Dune cast & crew

IMDb Dune

IMDb

cast & crew Dune

regisseur

Denis Villeneuve

acteurs

Timothée Chalamet, Rebecca Fergusson, Sharon Duncan-Brewster, Oscar Isaac, Josh Brolin, Dave Bautista, Stellan Skarsgård, Stephen McKinley Henderson, Zendaya, David Dastmalchian, Chang Chen, Charlotte Rampling, Jason Momoa en Javier Bardem

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details Dune

in première op

16-09-2021

genres

actie, avontuur en fantasie

jaar

2020

speelduur

155 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Dune.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dune. Hier zie je waar en wanneer Dune in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dune uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dune wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dune draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dune wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dune draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dune staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Dune wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dune!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dune, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dune kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dune verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dune. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dune wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dune en de regisseur van de film Dune worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.