Downton Abbey (2019)

Trailer van Downton Abbeyhttps://img.youtube.com/vi/ynU_gdI4pn4/0.jpg2021-09-22T14:07:05+02:00Trailer van Downton Abbey

Het verhaal speelt zich af in Engeland tijdens de herfst van 1927, anderhalf jaar na de gebeurtenissen uit de serie over de Britse familie Crawley en hun bedienden. Op het landgoed wordt hard gewerkt aan de voorbereidingen van een groot feest. Intussen staat Mary op eigen benen.

details Downton Abbey

4DIMDb 7.41045150 122 minuten

recensies Downton Abbey

De Filmkrant De Volkskrant

kijk Downton Abbey online

Pathe Thuis
Downton Abbey poster van Downton Abbey cast & crew

kijkwijzer Downton Abbey

4D

IMDb Downton Abbey

IMDb 7.41045150

cast & crew Downton Abbey

regisseur

Michael Engler

acteurs

Hugh Bonneville, Laura Carmichael, Allen Leech, Michelle Dockery, Elizabeth McGovern, Maggie Smith, Robert James-Colliler, Joanne Froggatt, Jim Carter, Imelda Staunton, Geraldine James, Simon Jones, David Haig en Matthew Goode

scenario

distributeur

Universal Pictures International

details Downton Abbey

in première op

12-09-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

122 minuten

Deze week zijn er voor Downton Abbey geen voorstellingen in Rotterdam

Downton Abbey draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Downton Abbey.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Downton Abbey. Hier zie je waar en wanneer Downton Abbey in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Downton Abbey uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Downton Abbey wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Downton Abbey draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Downton Abbey wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Downton Abbey draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Downton Abbey staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film Downton Abbey wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Downton Abbey!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Downton Abbey, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Downton Abbey kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Downton Abbey verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Downton Abbey. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Downton Abbey wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Downton Abbey en de regisseur van de film Downton Abbey worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.