Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival (2016)

Trailer van Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survivalhttps://img.youtube.com/vi/Zg8mrkY6aOM/0.jpg2021-06-25T02:05:56+02:00Trailer van Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival

Documentaire over Donna Haraway, een toonaangevend geleerde op het gebied van wetenschap en technologie, feminist en een liefhebber van sciencefiction. Zij wil een brug slaan tussen wetenschap en fictie. In de jaren tachtig maakte ze naam met A Cyborg Manifesto, haar boek over gender, identiteit en technologie waarin ze brak met de heersende trends en de deur opende voor een oprecht feminisme dat de soortgrenzen overstijgt.

details Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival

IMDb 7.410132 81 minuten
Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival poster van Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival cast & crew

IMDb Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival

IMDb 7.410132

cast & crew Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival

regisseur

Fabrizio Terranova

acteur

Donna Haraway

details Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival

jaar

2016

speelduur

81 minuten

Deze week zijn er voor Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival geen voorstellingen in Amsterdam

Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival. Hier zie je waar en wanneer Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival uit 2016 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival en de regisseur van de film Donna Haraway: Story Telling for Earthly Survival worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.