Donbass (2018)

In het oosten van de Oekraïne voeren diverse criminele bendes oorlog met elkaar, met het Oekraïense leger en met Russische troepen. De oorlog die wordt uitgevochten tegelijk en naast het gewapende conflict tussen Rusland en Oekraïne, gaat gepaard met roofovervallen en treft vooral de burgerbevolking.

details

3GADTIMDb 6.610 121 minuten
Donbass poster van Donbass cast & crew

kijkwijzer Donbass

3GADT

IMDb Donbass

IMDb 6.610

cast & crew Donbass

regisseur

Sergei Loznitsa

acteurs

Valeriu Andriuta, Evgeny Chistyakov en Georgiy Deliev

distributeur

Imagine Filmdistributie Nederland

details Donbass

in première op

07-02-2019

genre

drama

jaar

2018

speelduur

121 minuten

Deze week zijn er voor Donbass geen voorstellingen in Den Haag

Donbass draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Donbass.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Donbass. Hier zie je waar en wanneer Donbass in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Donbass uit 2018 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Donbass wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Donbass draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Donbass wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Donbass draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Donbass staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en De Groene Amsterdammer. Ook de IMDB score/rating van de film Donbass wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Donbass!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Donbass, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Donbass kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Donbass verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Donbass. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Donbass wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Donbass en de regisseur van de film Donbass worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.