Dolor y gloria (2019)

Salvador Mallo heeft al in geen jaren een film meer gemaakt, maar kan gelukkig nog teren op de successen die hij als regisseur heeft genoten. Wanneer een oude film van Salvador onder het stof vandaan wordt gehaald, brengt dat hem in contact met voormalig acteur Alberto. De twee worden eindelijk weer herenigd, nadat ze lang geleden zijn gebrouilleerd. De ontmoeting zet een kettingreactie in gang, waarin het verleden terugkeert in het leven van Salvador.

details

4HTIMDb 7.610 113 minuten

recensies Dolor y gloria

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Dolor y gloria online

Pathe Thuis
Dolor y gloria poster van Dolor y gloria cast & crew

kijkwijzer Dolor y gloria

4HT

IMDb Dolor y gloria

IMDb 7.610

cast & crew Dolor y gloria

regisseur

Pedro Almodovar

acteurs

Antonio Banderas, Penélope Cruz, Julieta Serrano en Leonardo Sbaraglia

distributeur

Cinéart Nederland

details Dolor y gloria

in première op

19-09-2019

genre

drama

jaar

2019

speelduur

113 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film Dolor y gloria.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dolor y gloria. Hier zie je waar en wanneer Dolor y gloria in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dolor y gloria uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dolor y gloria wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dolor y gloria draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dolor y gloria wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Utrecht

De film Dolor y gloria draait in deze bioscopen: Louis Hartlooper Complex

De recensies van de film Dolor y gloria staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Dolor y gloria wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dolor y gloria!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dolor y gloria, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dolor y gloria kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dolor y gloria verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dolor y gloria. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dolor y gloria wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dolor y gloria en de regisseur van de film Dolor y gloria worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.