Dolittle (NL) (2020)

Een medicus komt erachter dat hij kan praten met dieren.

details

2GAIMDb 5.610 101 minuten

recensies Dolittle (NL)

NRC

kijk Dolittle (NL) online

Pathe Thuis
Dolittle (NL) poster van Dolittle (NL) cast & crew

kijkwijzer Dolittle (NL)

2GA

IMDb Dolittle (NL)

IMDb 5.610

cast & crew Dolittle (NL)

regisseur

Stephen Gaghan

stemmen

Fedja van Huêt, Roman Derwig, Ilse Warringa, Jamie Trenité, Dennis van der Geest, Rayen Panday, Eddy Zoëy, Edsilia Rombley, Thekla Reuten, Gijs Naber, Derek de Lint, Stefania, André Dongelmans, Pip Pellens, Pim Wessels, Murth Mossel en Bibian Mentel

distributeur

Universal Pictures International

details Dolittle (NL)

in première op

16-01-2020

genres

avontuur, komedie en familiefilm

jaar

2020

taal

Nederlandse versie

speelduur

101 minuten

Dolittle (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Dolittle (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Dolittle (NL). Hier zie je waar en wanneer Dolittle (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Dolittle (NL) uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Dolittle (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Dolittle (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Dolittle (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Dolittle (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Dolittle (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Dolittle (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Dolittle (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Dolittle (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Dolittle (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Dolittle (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Dolittle (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Dolittle (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Dolittle (NL) en de regisseur van de film Dolittle (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.