Doctor Strange in the Multiverse of Madness (2022)

Doctor Strange in the Multiverse of Madness in de bioscoop

Doctor Strange in the Multiverse of Madness is in de volgende steden in Nederland in de bioscoop te zien. Klik op een stad om naar de tijden en tickets te gaan.

over de film filmtrailer

Dit is de bioscoopagenda van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Hier zie je waar en wanneer Doctor Strange in the Multiverse of Madness in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Tilburg, Den Haag, Rotterdam, Schiedam, Arnhem, Leidschendam, Enschede, Utrecht, Delft, Haarlem, Eindhoven, Zaandam, Hilversum, Nijmegen, Kerkrade, Almere, Hoofddorp, Breda, Den Bosch, Deventer, Groningen, Zierikzee en Apeldoorn

De film Doctor Strange in the Multiverse of Madness draait in deze bioscopen: Filmtheater Zierikzee, Kinepolis Almere, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Leidschendam, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Delft, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Haarlem, Pathé Scheveningen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Pathé Zaandam, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Kerkrade en Vue Nijmegen Walstraat

De recensies van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness en de regisseur van de film Doctor Strange in the Multiverse of Madness worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.