DNA (2020)

Trailer van DNAhttps://img.youtube.com/vi/jzHjDWBBnu8/0.jpg2021-09-19T01:07:55+02:00Trailer van DNA

Tijdens de zomer in een verlaten Parijs bezoekt Neige haar Algerijnse grootvader Emir in het rusthuis. Hij heeft haar niet alleen opgevoed maar ook beschermd tegen haar moeilijke thuissituatie. Wanneer Emir sterft, escaleren de spanningen binnen de familie en belandt Neige in een identiteitscrisis.

details DNA

1TIMDb 5.910789 90 minuten
DNA poster van DNA cast & crew

kijkwijzer DNA

1T

IMDb DNA

IMDb 5.910789

cast & crew DNA

regisseur

Maïwenn

acteurs

Maïwenn, Omar Marwan, Fanny Ardant, Louis Garrel, Dylan Robert, Alain Françon, Marine Vacth en Caroline Chaniolleau

distributeur

The Searchers

details DNA

in première op

24-06-2021

genre

drama

jaar

2020

speelduur

90 minuten

Deze week zijn er voor DNA geen voorstellingen in Rotterdam

DNA draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film DNA.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film DNA. Hier zie je waar en wanneer DNA in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film DNA uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen DNA wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film DNA draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film DNA wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film DNA draait in deze bioscopen:

De recensies van de film DNA staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film DNA wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film DNA!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film DNA, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film DNA kopen/reserveren.

De filmtijden van de film DNA verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film DNA. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film DNA wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film DNA en de regisseur van de film DNA worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.