Divino Amor (2019)

Ambtenaar Joana is in het Brazilië van 2027 belast met echtscheidingszaken; echter vanuit haar geloof probeert ze elke scheiding te voorkomen. Haar cliënten stuurt ze naar de seks-therapiegroep Hemelse Liefde.

details

4SIMDb 6.310 100 minuten

recensies Divino Amor

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk Divino Amor online

Picl
Divino Amor poster van Divino Amor cast & crew

kijkwijzer Divino Amor

4S

IMDb Divino Amor

IMDb 6.310

cast & crew Divino Amor

regisseur

Gabriel Mascaro

acteurs

Julio Machado en Dira Paes

distributeur

Cinemien

details Divino Amor

in première op

09-01-2020

genre

drama

jaar

2019

speelduur

100 minuten

Deze week zijn er voor Divino Amor geen voorstellingen in Amsterdam

Divino Amor draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Divino Amor.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Divino Amor. Hier zie je waar en wanneer Divino Amor in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Divino Amor uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Divino Amor wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Divino Amor draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Divino Amor wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Divino Amor draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Divino Amor staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film Divino Amor wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Divino Amor!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Divino Amor, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Divino Amor kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Divino Amor verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Divino Amor. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Divino Amor wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Divino Amor en de regisseur van de film Divino Amor worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.