Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

Diego Maradona (2019)

Documentaire over voetballer Diego Maradona: op 5 juli 1984 arriveerde de 23-jarige Diego Maradona voor een recordbedrag bij SSC Napoli. De club had voorheen nooit een groot toernooi gewonnen, en verlangde naar meer succes. De charismatische Argentijn trok Napels naar hun eerste winst ooit, en werd door velen aanbeden.

details

1IMDb 7.710 130 minuten

recensies Diego Maradona

De Filmkrant De Volkskrant Trouw

kijk Diego Maradona online

Pathe Thuis
Diego Maradona poster van Diego Maradona cast & crew

kijkwijzer Diego Maradona

1

IMDb Diego Maradona

IMDb 7.710

cast & crew Diego Maradona

regisseur

Asif Kapadia

acteur

Diego Maradona

distributeur

Cinéart Nederland

details Diego Maradona

in première op

08-08-2019

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

130 minuten

Deze week zijn er voor Diego Maradona geen voorstellingen in Groningen

Diego Maradona draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film Diego Maradona.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film Diego Maradona. Hier zie je waar en wanneer Diego Maradona in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film Diego Maradona uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen Diego Maradona wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film Diego Maradona draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film Diego Maradona wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film Diego Maradona draait in deze bioscopen:

De recensies van de film Diego Maradona staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant en Trouw. Ook de IMDB score/rating van de film Diego Maradona wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film Diego Maradona!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film Diego Maradona, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film Diego Maradona kopen/reserveren.

De filmtijden van de film Diego Maradona verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film Diego Maradona. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film Diego Maradona wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film Diego Maradona en de regisseur van de film Diego Maradona worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.