Vanaf 1 juni zijn de meeste bioscopen weer open. De theaters nemen voorzorgsmaatregelen om de verspreiding van het coronavirus te voorkomen.

De Vliegende Hond (2019)

Johannes Hogebrink is een kunstenaar met een droom: geïnspireerd door Laika en Otto Lilienthal wil hij zijn hond leren vliegen. Door er een film over te maken, hoopt hij zijn dochtertje en vriendin te kunnen onderhouden. Maar zijn hond Chayka heeft hoogtevrees. Chayka zelf vertelt over zijn straathondenbestaan in Bosnië. In de hoop zijn droom te verwezenlijken, besluit Johannes dat de beste manier om Chayka over zijn trauma heen te helpen, is hem te leren vliegen.

details

1 75 minuten

recensies De Vliegende Hond

De Volkskrant Trouw NRC

kijk De Vliegende Hond online

Picl
De Vliegende Hond poster van De Vliegende Hond cast & crew

kijkwijzer De Vliegende Hond

1

cast & crew De Vliegende Hond

regisseur

Johannes Hogebrink

acteur

Johannes Hogebrink

distributeur

Amstelfilm

details De Vliegende Hond

in première op

28-05-2020

genre

documentaire

jaar

2019

speelduur

75 minuten

De Vliegende Hond draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Vliegende Hond.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Vliegende Hond. Hier zie je waar en wanneer De Vliegende Hond in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Vliegende Hond uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Vliegende Hond wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Vliegende Hond draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Vliegende Hond wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Vliegende Hond draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Vliegende Hond staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Vliegende Hond wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Vliegende Hond!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Vliegende Hond, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Vliegende Hond kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Vliegende Hond verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Vliegende Hond. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Vliegende Hond wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Vliegende Hond en de regisseur van de film De Vliegende Hond worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.