De Tatta's (2022)

Dit is de bioscoopagenda van de film De Tatta's.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Tatta's. Hier zie je waar en wanneer De Tatta's in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Tatta's uit 2022 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Tatta's wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Tatta's draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Tatta's wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Breda, Tilburg, Haarlem, Enschede, Amsterdam, Schiedam, Leidschendam, Emmen, Spijkenisse, Amersfoort, Zutphen, Hoogeveen, Purmerend, Veghel, Eindhoven, Groningen, Hoogezand, Almere, Rotterdam, Zoetermeer, Hoofddorp, Meppel, Apeldoorn, Doetinchem, Hilversum, Nijmegen, Kerkrade, Hoorn, Almkerk, Alphen a/d Rijn, Almelo, Uden, Houten, Veldhoven en Drachten

De film De Tatta's draait in deze bioscopen: Cineast, CineLounge, Cinema Gold, Cinemajestic, De Bios Drachten, Industry Bioscoop, Kinepolis Almere, Kinepolis Breda, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Haarlem, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Leidschendam, Kinepolis Spijkenisse, Kinepolis Zoetermeer, Luxor Theater, Movie Unlimited Almelo, Pathé Amersfoort, Pathé Arena, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Euroscoop Schiedam, Pathé Euroscoop Tilburg, Service Bioscoop Hollywoud, Take Ten, Vue Alphen a/d Rijn, Vue Apeldoorn, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Kerkrade, Vue Nijmegen Walstraat en Vue Purmerend

De recensies van de film De Tatta's staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Tatta's wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Tatta's!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Tatta's, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Tatta's kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Tatta's verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Tatta's. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Tatta's wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Tatta's en de regisseur van de film De Tatta's worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.