Van 15 december tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 (2019)

Documentaire van Netty van Hoorn over de culturele aardverschuiving die de lesbisch feministische beweging in de jaren ’70 veroorzaakte. De lesbische beweging in Nederland was in de jaren 70 een drijvende kracht binnen het Nederlands feminisme. Ze liep voorop in activisme en waren verantwoordelijk voor het openen van vrouwencafés, boekhandels, tijdschriften, archieven en drukkerijen. Sommige initiatieven groeiden uit tot wereldwijd bekendheid, zoals Cinemien en Mama Cash.

details

IMDb 8.010 70 minuten
De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 poster van De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 cast & crew

IMDb De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70

IMDb 8.010

cast & crew De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70

regisseur

Netty van Hoorn

details De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70

jaar

2019

speelduur

70 minuten

De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70. Hier zie je waar en wanneer De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 en de regisseur van de film De stad was van ons, radicaal feminisme in de jaren ’70 worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.