De Slag Om De Schelde (2020)

November ’44. Op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar.

details

IMDb 124 minuten
De Slag Om De Schelde poster van De Slag Om De Schelde cast & crew

IMDb De Slag Om De Schelde

IMDb

cast & crew De Slag Om De Schelde

regisseur

Matthijs van Heijningen Jr.

acteurs

Gijs Blom, Jamie Flatters, Susan Radder, Jan Bijvoet, Tom Felton, Coen Bril, Theo Barklem-Biggs, Scott Reid, Marthe Schneider, Ronald Kalter, Hajo Bruins, Justus von Dohnányi, Joep Paddenburg, Mark van Eeuwen, Vincent van den Berg, Sytse Faber, Rutger de Bekker, Bianca Krijgsman, Owen Kaat, Koen De Sutter, Ariane Van Vliet, Lewis Conway, Pit Bukowski, Rogier Schippers, Robert Naylor, Gordon Morris, Lutz Schleisner, Jan Andreesen, Adomas Stancikas, Richard Dillane, Laimutis Sedzius, Stephan Schäfer, Jakob Diehl, Marcus Coenen, Simon Lee Phillips, Mathijs Scheepers, Joseph Hazell, Dylan Smith, Arnas Sliesoraitis, Frederik Bott, Jan Fassbender, Bart Harder, Karl Heortweard, Marius Mensink, Jelmer Ouwerkerk, Vito Sack, Ilja Roßbander, Maximilian Beck, Maximilian Jaenisch, Astrid van Eck, Vincent Linthorst, Diana Valiusaitiene, Margarita Ziemelyte, Dan Hirst en Sander Saers

details De Slag Om De Schelde

jaar

2020

speelduur

124 minuten

Dit is de bioscoopagenda van de film De Slag Om De Schelde.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Slag Om De Schelde. Hier zie je waar en wanneer De Slag Om De Schelde in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Slag Om De Schelde uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Slag Om De Schelde wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Slag Om De Schelde draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Slag Om De Schelde wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Almkerk en Rotterdam

De film De Slag Om De Schelde draait in deze bioscopen: LantarenVenster en Service Bioscoop Hollywoud

De recensies van de film De Slag Om De Schelde staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Slag Om De Schelde wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Slag Om De Schelde!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Slag Om De Schelde, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Slag Om De Schelde kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Slag Om De Schelde verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Slag Om De Schelde. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Slag Om De Schelde wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Slag Om De Schelde en de regisseur van de film De Slag Om De Schelde worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.