De Slag Om De Schelde (2019)

Trailer van De Slag Om De Scheldehttps://img.youtube.com/vi/lab-U4iCD6o/0.jpg2021-09-22T15:34:09+02:00Trailer van De Slag Om De Schelde

November’44; op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

details De Slag Om De Schelde

6GAIMDb 7.5102338 124 minuten

recensies De Slag Om De Schelde

De Filmkrant Trouw NRC
De Slag Om De Schelde poster van De Slag Om De Schelde cast & crew

kijkwijzer De Slag Om De Schelde

6GA

IMDb De Slag Om De Schelde

IMDb 7.5102338

cast & crew De Slag Om De Schelde

regisseur

Matthijs van Heijningen

acteurs

Gijs Blom, Susan Radder, Jamie Flatters en Tom Felton

scenario

distributeur

September Film Distribution

details De Slag Om De Schelde

in première op

05-06-2021

genres

oorlog en drama

jaar

2019

speelduur

124 minuten

Cinecitta

Cinecitta

vandaag wo
16:15
morgen do ...
vrijdag vr ...
zaterdag za ...
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
Pathé Euroscoop Tilburg

Pathé Euroscoop Tilburg

vandaag wo
18:50
morgen do
20:10
vrijdag vr ...
zaterdag za
11:00
20:50
zondag zo
15:00
18:40
maandag ma
18:30
dinsdag di
12:20
18:50

Dit is de bioscoopagenda van de film De Slag Om De Schelde.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Slag Om De Schelde. Hier zie je waar en wanneer De Slag Om De Schelde in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Slag Om De Schelde uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Slag Om De Schelde wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Slag Om De Schelde draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Slag Om De Schelde wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Vlissingen, Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Breda, Badhoevedorp, Ede, Groningen, Den Bosch, Dordrecht, Zwolle, Nijmegen, Den Haag, Utrecht, Terneuzen, Sneek, Harderwijk, Drachten, Zutphen, Almkerk, Leeuwarden, Schagen, Leiden, Weert, Zevenaar, Alblasserdam, Hoogeveen, Deventer, Malden, Hengelo, Amersfoort, Enschede, Huizen, Meppel, Zierikzee, Alkmaar, Wijchen, Maastricht, Hoogezand, Uden, Houten, Kampen, Beuningen, Veghel, Hoorn, Veldhoven, Wageningen, Doetinchem, Hilversum, Almelo, Woerden en Soest

De film De Slag Om De Schelde draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Bioscoop van Heemstrabaan, Cine Twins, Cineast, Cinecitta, CineCity, CineCity, CineLounge, Cinema Gold, Cinema Oostereiland, Cinema Roma, Cinemajestic, Cinerama, CineSneek, Corendon Cinema, De Bios Drachten, De Lieve Vrouw, Filmhallen, Filmhuis Artishock, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Zevenaar, Filmtheater Hilversum, Filmtheater Zierikzee, Gotcha! Cinema, Heerenstraat Theater, Industry Bioscoop, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Groningen, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Schagen, Kok CinemaXX, Landvast, Lumière, Luxor Theater, Movie Unlimited Almelo, Movie Unlimited Hengelo, Movie Unlimited Kampen, Movie Unlimited Zevenaar, Pathé Arena, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé Ede, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Tuschinski, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Hollywoud, Take Ten, The Movies, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Trianon, Utrecht City, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Doetinchem, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand en Vue Nijmegen Walstraat

De recensies van de film De Slag Om De Schelde staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Slag Om De Schelde wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Slag Om De Schelde!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Slag Om De Schelde, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Slag Om De Schelde kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Slag Om De Schelde verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Slag Om De Schelde. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Slag Om De Schelde wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Slag Om De Schelde en de regisseur van de film De Slag Om De Schelde worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.