De Slag Om De Schelde (2019)

November’44; op het Zeeuwse Walcheren vechten tienduizenden geallieerden en Duitsers tegen elkaar. De wegen van een Nederlandse jongen die voor de Duitsers vecht, een verdwaalde Engelse gliderpiloot en een tegen wil en dank in het verzet betrokken Zeeuws meisje kruisen elkaar. Ze worden geconfronteerd met cruciale keuzes die gaan over hun eigen en andermans vrijheid.

details

6GAIMDb 7.510 124 minuten

recensies De Slag Om De Schelde

De Filmkrant Trouw NRC
De Slag Om De Schelde poster van De Slag Om De Schelde cast & crew

kijkwijzer De Slag Om De Schelde

6GA

IMDb De Slag Om De Schelde

IMDb 7.510

cast & crew De Slag Om De Schelde

regisseur

Matthijs van Heijningen

acteurs

Gijs Blom, Susan Radder, Jamie Flatters en Tom Felton

scenario

distributeur

September Film Distribution

details De Slag Om De Schelde

in première op

05-06-2021

genres

oorlog en drama

jaar

2019

speelduur

124 minuten

EYE

EYE

vandaag do ...
morgen vr ...
zaterdag za 13:45
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di 13:45
woensdag wo ...
Filmhallen

Filmhallen

vandaag do ...
morgen vr 16:30
zaterdag za 16:30
zondag zo 16:30
maandag ma 16:30
dinsdag di 16:30
woensdag wo ...
Het Ketelhuis

Het Ketelhuis

vandaag do 21:15
morgen vr 21:00
zaterdag za 21:00
zondag zo 21:15
maandag ma 21:15
dinsdag di 21:15
woensdag wo 21:15
Pathé Amsterdam Noord

Pathé Amsterdam Noord

vandaag do 20:00
morgen vr 20:00
zaterdag za 20:00
zondag zo 20:00
maandag ma 20:00
dinsdag di 20:00
woensdag wo 20:00
Pathé Arena

Pathé Arena

vandaag do 12:10
morgen vr 09:30
14:25
zaterdag za 09:30
14:25
zondag zo 12:55
maandag ma 15:40
dinsdag di 15:40
woensdag wo 16:10
Pathé City

Pathé City

vandaag do 17:10
morgen vr 18:00
zaterdag za 18:15
zondag zo 20:30
maandag ma 20:30
dinsdag di 18:00
woensdag wo 18:00
Pathé de Munt

Pathé de Munt

vandaag do ...
morgen vr 20:00
zaterdag za 20:00
zondag zo ...
maandag ma ...
dinsdag di ...
woensdag wo ...
Pathé Tuschinski

Pathé Tuschinski

vandaag do 11:10
21:30
morgen vr 10:30
16:00
zaterdag za 16:00
21:30
zondag zo 13:00
21:00
maandag ma 16:00
20:00
dinsdag di 11:20
21:15
woensdag wo 11:30
21:10

Dit is de bioscoopagenda van de film De Slag Om De Schelde.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Slag Om De Schelde. Hier zie je waar en wanneer De Slag Om De Schelde in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Slag Om De Schelde uit 2019 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Slag Om De Schelde wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Slag Om De Schelde draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Slag Om De Schelde wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Amsterdam, Rotterdam, Tilburg, Nijmegen, Vlissingen, Groningen, Eindhoven, Utrecht, Terneuzen, Den Haag, Zevenaar, Arnhem, Breda, Enschede, Leiden, Hoorn, Dordrecht, Helmond, Ede, Meppel, Zutphen, Uden, Doetinchem, Huizen, Houten, Almkerk, Hoogeveen, Reuver, Schagen, Deventer, Den Bosch, Amersfoort, Zwolle, Veldhoven, Alkmaar, Kampen, Haarlem, Maastricht, Hilversum, Leeuwarden, Panningen, Malden, Apeldoorn, Wijchen, Sneek, Heerenveen, Alblasserdam, Winterswijk, Veghel, Harderwijk, Zierikzee, Woerden, Kerkrade, Beuningen, Spijkenisse, Emmeloord, Drachten, Hardenberg, Almelo, Hengelo, Emmen, Hoogezand, Hoofddorp, Zaandam, Weert, Bussum en Oss

De film De Slag Om De Schelde draait in deze bioscopen: AnnexCinema, Bios Hardenberg, Bioscoop van Heemstrabaan, Chassé Cinema, Cine Twins, Cineast, Cinecitta, CineCity, CineCity, CineLounge, Cinema Gold, Cinema Oostereiland, Cinema Roma, Cinemajestic, Cinerama, CineSneek, De Bios, De Bios Drachten, De Cacaofabriek, De Lieve Vrouw, DOK6 Cinema, EYE, Filmhallen, Filmhuis Bussum, Filmhuis De Keizer, Filmhuis Zevenaar, Filmtheater Hilversum, Filmtheater Zierikzee, Focus Filmtheater Arnhem, Forum Groningen, Fraterhuis, Gotcha! Cinema, Het Ketelhuis, Industry Bioscoop, Kinepolis Den Bosch, Kinepolis Emmen, Kinepolis Enschede, Kinepolis Groningen, Kinepolis Hoofddorp, Kinepolis Huizen, Kinepolis Jaarbeurs, Kinepolis Oss, Kinepolis Schagen, Kinepolis Spijkenisse, KINO, Kok CinemaXX, Lab-1, Landvast, LantarenVenster, Louis Hartlooper Complex, Lumière, LUX, Luxor Theater, Movie Unlimited Almelo, Movie Unlimited Hengelo, Movie Unlimited Kampen, Movie Unlimited Zevenaar, Movieskoop Emmeloord, Natlab, Pathé Amersfoort, Pathé Amsterdam Noord, Pathé Arena, Pathé Arnhem, Pathé Breda, Pathé Buitenhof, Pathé City, Pathé de Kuip, Pathé de Munt, Pathé Ede, Pathé Eindhoven, Pathé Euroscoop Tilburg, Pathé Groningen, Pathé Haarlem, Pathé Helmond, Pathé Maastricht, Pathé Nijmegen, Pathé Schouwburgplein, Pathé Spuimarkt, Pathé Tilburg, Pathé Tuschinski, Pathé Utrecht Leidsche Rijn, Pathé Zaandam, Pathé Zwolle, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Luxor, Service Theater Skopein, Take Ten, The Movies, Tivoli en Cinema Leeuwarden, Trianon, Utrecht City, Vue Alkmaar, Vue Amersfoort, Vue Apeldoorn, Vue Den Bosch, Vue Deventer, Vue Doetinchem, Vue Eindhoven, Vue Hilversum, Vue Hoogeveen, Vue Hoogezand, Vue Hoorn, Vue Kerkrade en Vue Nijmegen Walstraat

De recensies van de film De Slag Om De Schelde staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Slag Om De Schelde wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Slag Om De Schelde!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Slag Om De Schelde, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Slag Om De Schelde kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Slag Om De Schelde verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Slag Om De Schelde. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Slag Om De Schelde wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Slag Om De Schelde en de regisseur van de film De Slag Om De Schelde worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.