De Oost (2020)

Trailer van De Oosthttps://img.youtube.com/vi/2hLWXC-wjDU/0.jpg2021-09-27T02:11:18+02:00Trailer van De Oost

Indonesië 1946, Johan is een jonge Nederlandse soldaat die samen met ruim honderdduizend anderen wordt uitgezonden om orde op zaken te stellen in Nederlands-Indië tijdens de onafhankelijkheidsoorlog. Gaandeweg raakt hij in de ban van de charismatische legerkapitein Westerling, bijgenaamd De Turk. Wanneer de oorlog escaleert en De Turk het verzet van de bevolking steeds genadelozer neerslaat, wordt de lijn tussen goed en kwaad voor Johan steeds vager.

details De Oost

6GATIMDb 7.0103753 141 minuten

recensies De Oost

De Filmkrant De Volkskrant Trouw NRC

kijk De Oost online

Amazon Prime
De Oost poster van De Oost cast & crew

kijkwijzer De Oost

6GAT

IMDb De Oost

IMDb 7.0103753

cast & crew De Oost

regisseur

Jim Taihuttu

acteurs

Martijn Lakemeier, Denise Aznam, Marwan Kenzari, Jonas Smulders, Reinout Scholten van Aschat, Jim Deddes, Jeroen Perceval, Abel van Gijlswijk, Peter Paul Muller en Joenoes Polnaija

distributeur

The Searchers

details De Oost

in première op

13-05-2021

genre

oorlog

jaar

2020

speelduur

141 minuten

Deze week zijn er voor De Oost geen voorstellingen in Uden

Dit is de bioscoopagenda van de film De Oost.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Oost. Hier zie je waar en wanneer De Oost in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Oost uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Oost wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Oost draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Oost wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Best en Amsterdam

De film De Oost draait in deze bioscopen: Biobest Theater en EYE

De recensies van de film De Oost staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant, De Volkskrant, Trouw en NRC. Ook de IMDB score/rating van de film De Oost wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Oost!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Oost, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Oost kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Oost verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Oost. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Oost wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Oost en de regisseur van de film De Oost worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.