De Nieuwe Wildernis (2013)

Trailer van De Nieuwe Wildernishttps://img.youtube.com/vi/iRqomdtT8g0/0.jpg2021-08-31T03:36:29+02:00Trailer van De Nieuwe Wildernis

De vossen, ganzen, ijsvogels, herten en wilde paarden in het natuurgebied de Oostvaardersplassen worden in deze documentaire twee jaar lang gevolgd.

De expressieve konikpaarden werpen hun veulens tussen de kalveren van de majestueuze edelherten en heckrunderen. Een overvloed aan nieuw leven probeert met spectaculaire gevechten nieuwe territoria te veroveren. Het is een plek die in de lente en zomer een paradijs vormt, maar in de winter een grimmig landschap. Er is minder voedsel waardoor de bewoners van de graslanden en moerassen keuzes moeten maken die van levensbelang zijn.

details De Nieuwe Wildernis

2GIMDb 7.3101449 97 minuten

recensies De Nieuwe Wildernis

De Filmkrant De Volkskrant
De Nieuwe Wildernis poster van De Nieuwe Wildernis cast & crew

kijkwijzer De Nieuwe Wildernis

2G

IMDb De Nieuwe Wildernis

IMDb 7.3101449

cast & crew De Nieuwe Wildernis

regisseurs

Mark Verkerk en Ruben Smit

stem

Harry Piekema

scenario

producent

Ems Films

distributeur

Dutch FilmWorks

details De Nieuwe Wildernis

in première op

25-09-2013

genre

natuurfilm

jaar

2013

speelduur

97 minuten

De Nieuwe Wildernis draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Nieuwe Wildernis.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Nieuwe Wildernis. Hier zie je waar en wanneer De Nieuwe Wildernis in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Nieuwe Wildernis uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Nieuwe Wildernis wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Nieuwe Wildernis draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Nieuwe Wildernis wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Nieuwe Wildernis draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Nieuwe Wildernis staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit De Filmkrant en De Volkskrant. Ook de IMDB score/rating van de film De Nieuwe Wildernis wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Nieuwe Wildernis!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Nieuwe Wildernis, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Nieuwe Wildernis kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Nieuwe Wildernis verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Nieuwe Wildernis. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Nieuwe Wildernis wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Nieuwe Wildernis en de regisseur van de film De Nieuwe Wildernis worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.