De nacht van de wilde ezels (1989)

Satire over een filmmaker wiens film geplaagd wordt door financieringsproblemen, terwijl ook zijn privéleven overhoop ligt. Met veel ondeugend bloot. Pim de la Parra en producent Emjay Rechsteiner geven een inleiding op deze Minimal Movie.

details

IMDb 5.310 107 minuten
De nacht van de wilde ezels poster van De nacht van de wilde ezels cast & crew

IMDb De nacht van de wilde ezels

IMDb 5.310

cast & crew De nacht van de wilde ezels

regisseurs

Pim de la Parra en Paul Ruven

acteurs

Pim de la Parra, Liz Snoyink, Camilla Braaksma, Kenneth Herdigein, Hans Dagelet, Manouk van der Meulen, Jake Kruyer, Marian Mudder, Gert Jan Louwe, Isabella Van Rooy, Martijn Apituley, Marie Kooyman, Carel Donck, Bonnie Williams, Harriët Beudeker, Elske Falkena, Bodil de la Parra, Joanna Swaan, Dana Dool, Albert Blitz, Judy Doorman, Edo Douma, Jacques Laureys, Gert Jan Dröge, Isa Hoes en Theo van Gogh

details De nacht van de wilde ezels

jaar

1989

speelduur

107 minuten

De nacht van de wilde ezels draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De nacht van de wilde ezels.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De nacht van de wilde ezels. Hier zie je waar en wanneer De nacht van de wilde ezels in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De nacht van de wilde ezels uit 1989 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De nacht van de wilde ezels wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De nacht van de wilde ezels draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De nacht van de wilde ezels wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De nacht van de wilde ezels draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De nacht van de wilde ezels staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De nacht van de wilde ezels wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De nacht van de wilde ezels!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De nacht van de wilde ezels, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De nacht van de wilde ezels kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De nacht van de wilde ezels verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De nacht van de wilde ezels. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De nacht van de wilde ezels wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De nacht van de wilde ezels en de regisseur van de film De nacht van de wilde ezels worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.