Tot en met 9 februari zijn alle bioscopen dicht als gevolg van de maatregelen omtrent corona. De premièrefilms zijn online te bekijken.

De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt (1966)

Joszef Katús, een jongeman van half-Hongaarse afkomst, keert op 29 april 1966 in zijn geboorteland terug. Tegen de achtergrond van vier nationale gebeurtenissen -Koninginnedag, Dag van de Arbeid, Bevrijdingsdag en Dodenherdenking- spelen de gebeurtenissen zich af. Gedurende zijn verblijf wordt hij gevolgd door een vage figuur.

details

IMDb 7.310 94 minuten
De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt poster van De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt cast & crew

IMDb De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt

IMDb 7.310

cast & crew De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt

regisseur

Wim Verstappen

acteurs

Rudolf Lucieer, Etha Coster, Barbara Meter, Nouchka van Brakel, Ferrie Franssen, Roelof Kiers, Els Joling, Ab van Ieperen, Johannes van Dam, Mattijn Seip, José Verstappen, Ewald Rettich, Shireen Strooker en Roel Van Duyn

details De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt

jaar

1966

speelduur

94 minuten

De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt. Hier zie je waar en wanneer De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt uit 1966 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt en de regisseur van de film De Minder gelukkige terugkeer van Joszef Katus naar het land van Rembrandt worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.