De Magische Poort (2020)

Davey, een verlegen dolfijn, ontdekt de magische poort die elke vis kan veranderen in wat hij wil zijn. Op een dag wordt de poort misbruikt door de moeralen die gigantisch zijn geworden en van plan zijn het vredige Vissenstad over te nemen. Davey moet zich herenigen met zijn lang verloren gewaande vader om de kracht en macht te krijgen om de moeralen te verslaan, zijn stad te beschermen en de liefde van zijn leven voor zich te winnen.

details

2GAIMDb 5.610 85 minuten
De Magische Poort poster van De Magische Poort cast & crew

kijkwijzer De Magische Poort

2GA

IMDb De Magische Poort

IMDb 5.610

cast & crew De Magische Poort

regisseur

Vasiliy Rovenskiy

stemmen

Ricardo Blei, Juliann Ubbergen en Sarah Nauta

distributeur

Dutch FilmWorks

details De Magische Poort

in première op

14-10-2020

genres

animatie en familiefilm

jaar

2020

speelduur

85 minuten

Deze week zijn er voor De Magische Poort geen voorstellingen in Den Bosch

De Magische Poort draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Magische Poort.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Magische Poort. Hier zie je waar en wanneer De Magische Poort in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Magische Poort uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Magische Poort wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Magische Poort draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Magische Poort wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Magische Poort draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Magische Poort staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Magische Poort wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Magische Poort!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Magische Poort, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Magische Poort kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Magische Poort verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Magische Poort. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Magische Poort wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Magische Poort en de regisseur van de film De Magische Poort worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.