De LEGO Film (NL) (2013)

Emmet is een doorsnee, braaf LEGO® mini-figuurtje, dat door een misverstand wordt aangezien als de ‘speciale’ die de wereld zal redden. Emmet gaat met een bont gezelschap op missie om een eind te maken aan het schrikbewind van de boosaardige tiran, President Business. Helaas is Emmet slecht voorbereid op dit avontuur.

details

2GAIMDb 7.710 101 minuten

kijk De LEGO Film (NL) online

Pathe Thuis Pathe Thuis
De LEGO Film (NL) poster van De LEGO Film (NL) cast & crew

kijkwijzer De LEGO Film (NL)

2GA

IMDb De LEGO Film (NL)

IMDb 7.710

cast & crew De LEGO Film (NL)

regisseurs

Phil Lord en Chris Miller

stemmen

Kees Tol, Georgina Verbaan, Gerard Ekdom en Levi van Kempen

scenario

en

producenten

Village Roadshow Pictures, Warner Bros. en LEGO

distributeur

Warner Bros. Pictures International Holland

details De LEGO Film (NL)

in première op

12-02-2014

genres

animatie, actie en komedie

jaar

2013

taal

Nederlandse versie

speelduur

101 minuten

De LEGO Film (NL) draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De LEGO Film (NL).

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De LEGO Film (NL). Hier zie je waar en wanneer De LEGO Film (NL) in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De LEGO Film (NL) uit 2013 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De LEGO Film (NL) wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De LEGO Film (NL) draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De LEGO Film (NL) wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De LEGO Film (NL) draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De LEGO Film (NL) staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De LEGO Film (NL) wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De LEGO Film (NL)!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De LEGO Film (NL), klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De LEGO Film (NL) kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De LEGO Film (NL) verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De LEGO Film (NL). Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De LEGO Film (NL) wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De LEGO Film (NL) en de regisseur van de film De LEGO Film (NL) worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.