De Kameleon aan de ketting (2020)

Trailer van De Kameleon aan de kettinghttps://img.youtube.com/vi/Y7imS2s2K88/0.jpg2021-09-19T02:13:29+02:00Trailer van De Kameleon aan de ketting

De tweeling krijgt het zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon 'aan de ketting' moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. Op hetzelfde moment worden er bij een Zorgboerderij in de buurt van het dorp Lenten een groot aantal dode dieren aangetroffen; en een jongen met een verstandelijke beperking Nando die beweert dat hij de dader is.

details De Kameleon aan de ketting

3ATIMDb 6.81020 95 minuten
De Kameleon aan de ketting poster van De Kameleon aan de ketting cast & crew

kijkwijzer De Kameleon aan de ketting

3AT

IMDb De Kameleon aan de ketting

IMDb 6.81020

cast & crew De Kameleon aan de ketting

regisseur

Steven de Jong

acteurs

Sens Gerritsen, Imme Gerritsen, Lieke van den Akker, Meriyem Manders, Cas Jansen, Vincent Visser, Michiel Kerbosch, Margreet Blanken, Nando Liebregts, Dominique van Vliet, Dominique van Vliet, Steven de Jong en William Spaaij

scenario

en

producenten

Steven de Jong en Bennie de Jong

distributeur

Just Entertainment

details De Kameleon aan de ketting

in première op

30-06-2021

genres

avontuur en familiefilm

jaar

2020

speelduur

95 minuten

Deze week zijn er voor De Kameleon aan de ketting geen voorstellingen in Panningen

Dit is de bioscoopagenda van de film De Kameleon aan de ketting.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Kameleon aan de ketting. Hier zie je waar en wanneer De Kameleon aan de ketting in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Kameleon aan de ketting uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Kameleon aan de ketting wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Kameleon aan de ketting draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Kameleon aan de ketting wilt zien, kijk dan bij de volgende steden: Drachten, Winterswijk, Stadskanaal, Sneek, Alblasserdam, Heerenveen, Kampen, Hengelo, Almkerk, Leeuwarden, Schiedam, Meppel, Groningen en Zutphen

De film De Kameleon aan de ketting draait in deze bioscopen: Cinemajestic, CineSneek, De Bios, De Bios Drachten, Kinepolis Groningen, Landvast, Luxor Theater, Movie Unlimited Hengelo, Movie Unlimited Kampen, Pathé Euroscoop Schiedam, Service Bioscoop Hollywoud, Service Bioscoop Smoky, Service Theater Skopein en Tivoli en Cinema Leeuwarden

De recensies van de film De Kameleon aan de ketting staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Kameleon aan de ketting wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Kameleon aan de ketting!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Kameleon aan de ketting, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Kameleon aan de ketting kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Kameleon aan de ketting verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Kameleon aan de ketting. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Kameleon aan de ketting wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Kameleon aan de ketting en de regisseur van de film De Kameleon aan de ketting worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.