De jeugd van Ivan (1962)

De twaalfarige Ivan gaat tijdens de Tweede Wereldoorlog als spion werken voor de Russen. Hij komt onder de hoede van Kolonel Gryaznov te vallen, die besluit Ivan in te schrijven voor een militaire opleiding, zodat Ivan niet aan de oorlog hoeft deel te nemen. De jongen weigert dit, vlucht weg, om later toch bij zijn superieuren terug te komen en zich klaar te maken voor een laatste missie.

details

3GAIMDb 8.110 95 minuten
De jeugd van Ivan poster van De jeugd van Ivan cast & crew

kijkwijzer De jeugd van Ivan

3GA

IMDb De jeugd van Ivan

IMDb 8.110

cast & crew De jeugd van Ivan

regisseur

Andrej Tarkovski

acteurs

Nikolay Burlyaev, Valentin Zubkov en Evgeniy Zharikov

distributeur

EYE Filmmuseum

details De jeugd van Ivan

in première op

19-09-2019

genre

drama

jaar

1962

speelduur

95 minuten

De jeugd van Ivan draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De jeugd van Ivan.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De jeugd van Ivan. Hier zie je waar en wanneer De jeugd van Ivan in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De jeugd van Ivan uit 1962 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De jeugd van Ivan wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De jeugd van Ivan draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De jeugd van Ivan wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De jeugd van Ivan draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De jeugd van Ivan staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De jeugd van Ivan wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De jeugd van Ivan!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De jeugd van Ivan, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De jeugd van Ivan kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De jeugd van Ivan verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De jeugd van Ivan. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De jeugd van Ivan wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De jeugd van Ivan en de regisseur van de film De jeugd van Ivan worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.