De Grote Sinterklaasfilm (2020)

Sinterklaas en de Pieten zitten met een groot probleem, het kasteel van Sinterklaas staat op instorten en moet worden gesloopt. Daarom moeten Sint en de Pieten noodgedwongen op de camping logeren. Zelfs Hugo Hogepief zit met de handen in het haar, want geen kasteel betekent geen cadeautjes en pepernoten voor de kinderen.

details

1IMDb 6.910 73 minuten
De Grote Sinterklaasfilm poster van De Grote Sinterklaasfilm cast & crew

kijkwijzer De Grote Sinterklaasfilm

1

IMDb De Grote Sinterklaasfilm

IMDb 6.910

cast & crew De Grote Sinterklaasfilm

regisseur

Lucio Messercola

acteurs

Bram van der Vlugt, Chris Tates, Erica Terpstra, Giovanni Caminita, Wes Mutsaars, Joshua Albano, Filip Bolluyt, Lennart Lemmens en Ailbhe Duffy

scenario

distributeur

WW Entertainment

details De Grote Sinterklaasfilm

in première op

07-10-2020

genre

familiefilm

jaar

2020

speelduur

73 minuten

Deze week zijn er voor De Grote Sinterklaasfilm geen voorstellingen in Maastricht

De Grote Sinterklaasfilm draait momenteel niet in de bioscoop

Dit is de bioscoopagenda van de film De Grote Sinterklaasfilm.

Op deze filmsite zie je de filmagenda van de film De Grote Sinterklaasfilm. Hier zie je waar en wanneer De Grote Sinterklaasfilm in Nederland draait, wordt verwacht of in premiere gaat.

In dit filmoverzicht worden de bioscooptijden van de film De Grote Sinterklaasfilm uit 2020 getoond. Ook zie je in welke bioscopen De Grote Sinterklaasfilm wordt vertoond.

Voor de bioscoop tijden/vertoningen in de Nederlandse bioscopen of filmtheaters waar de film De Grote Sinterklaasfilm draait kan je bij steden en bioscopen kijken. Als je de film De Grote Sinterklaasfilm wilt zien, kijk dan bij de volgende steden:

De film De Grote Sinterklaasfilm draait in deze bioscopen:

De recensies van de film De Grote Sinterklaasfilm staan hierboven. Als je een recensie of een review wilt lezen, dan kan je er op klikken. De recensies die Filmladder weergeeft komen uit . Ook de IMDB score/rating van de film De Grote Sinterklaasfilm wordt getoond.

Bekijk ook de trailer van de film De Grote Sinterklaasfilm!

Als je kaartjes wilt kopen voor de film De Grote Sinterklaasfilm, klik dan in deze biosagenda bij de bioscopen op de blauw gekleurde tijden of het blauwe ticket om naar de kassa van de bios te gaan. Op deze wijze kan je online tickets voor de film De Grote Sinterklaasfilm kopen/reserveren.

De filmtijden van de film De Grote Sinterklaasfilm verschijnen ook in het bioscoopoverzicht dat je ziet bij - in de buurt -, daar zie je de speeltijden gesorteerd op afstand en tijd.

Lees hier ook de synopsis/verhaal van de film De Grote Sinterklaasfilm. Ook de kijkwijzer/vanaf welke aanbevolen leeftijd van de film De Grote Sinterklaasfilm wordt in deze bioscoopagenda getoond. De cast van de film De Grote Sinterklaasfilm en de regisseur van de film De Grote Sinterklaasfilm worden ook vermeld. Ook de speelduur/duur van de film in minuten wordt getoond.

Sommige films kan je ook online kijken. Je kunt deze films streamen via video on demand (VOD), zodat je deze films thuis kan kijken. Verschillende streamingdiensten bieden online filmtitels aan.